0
Eurostal

Regulamentul magazinului

§ 1 Glosar

 1. Vânzător -EUROSTAL Justyna Czaja, Radosław Czaja S.C. cu sediul în Gruszów 212, 32-414 Gruszów, Polonia, NIP 6812096832, REGON: 523990118.
 2. Magazin – un serviciu online,ce aparține Vânzătorului, disponibil pe www.eurostal.ro, prin care Cumpărătorul poate plasa o comandă de Bunuri.
 3. Cumpărător – orice entitate [consumător] care a plasat o comandă în Magazin.
 4. Consumător – cumpărător … persoană fizică sau juridică care realizează un act juridic de cumpărare de bunuri (contract de vânzare în sensul Codului comercial)
 5. Regulamente – aceste reglementări.
 6. Mărfuri – obiecte mobile disponibile pentru vânzare în magazin, în special garaje de tablă și canise. Acest concept se aplică și serviciilor de asamblare.
 7. Comanda – o declarație de voință a Cumparătorului, care vizează în mod direct încheierea unui contract de vânzare a Bunurilor prin intermediul Magazinului, în care se specifică cel puțin tipul și cantitatea Bunurilor.

§ 2 Dispoziții generale

 1. Prezentele reglementări definesc regulile pentru încheierea sau executarea unui contract de vânzare a mărfurilor în Magazin.
 2. Pentru a plasa o comandă prin Magazin, Clientul trebuie să aibă un dispozitiv care să permită accesul la Internet, e-mail și un browser de Internet care să permită afișarea site-urilor web.
 3. Vânzarea are ca obiect bunurile disponibile în Magazin la momentul plasării comenzii.
 4. Prețurile afișate pentru mărfuri sunt exprimate în euro și includ TVA.
 5. Oferta se aplică vânzărilor pe teritoriul României.
 6. Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica prețul mărfurilor, de a introduce și de a retrage bunuri, de a acorda reduceri la diferite tipuri de bunuri sau de a efectua și anula promoții în magazin. Totuși, această acțiune nu este limitată de statutul drepturilor deja dobândite ale Cumpărătorului, adică modificările nu se aplică comenzilor care au fost deja plasate corect prin intermediul Cumpărătorului.
 7. Este inacceptabil ca persoanele care folosesc serviciile Magazinului (inclusiv Cumpărătorul) să folosească conținutul acestuia pentru activități ilegale (de exemplu, în opinia bunurilor).

§ 3 Calitatea mărfurilor

 1. Garajele din tablă și canisele vândute în Magazin sunt noi, provin din producția curentă și sunt bunuri cu valoare întreagă distribuite de EUROSTAL și sunt acoperite de garanția completă a producătorului.
 2. Informațiile menționate în § 3 secțiunea 1 din Regulament nu se aplică garajelor care sunt catalogate ca bunuri de calitate a doua.

 

§ 4 Opțiuni de comandă

 1. Vânzătorul vă permite să plasați comenzi în următorul mod:
 • în Magazin prin completarea formularului interactiv
 • prin telefon
 • prin e-mail (e-mail: info@eurostal.ro).
 1. Pentru a plasa o Comandă prin Magazin, adăugați produsul selectat în coș și apoi urmați instrucțiunile suplimentare furnizate pe site-ul web al Magazinului.
 2. După plasarea comenzii, Cumpărătorul va primi:
 • e-mail automat de confirmare a plasării comenzii către Vânzător
 • în termen de 1 zi lucrătoare de la plasarea comenzii – INFORMAȚII prin e-mail sau telefonic privind confirmarea primirii comenzii.
 1. În cazul în care Vânzătorul nu respectă datele specificate la pct. 3 (2) din Regulamentul transmis Cumpărătorului, Cumpărătorul este obligat să ne contacteze imediat prin telefon sau e-mail cu o solicitare de eliminare a neconcordanțelor.
 2. Nu este posibil pentru Cumpărător să modifice conținutul comenzii până când comanda nu este transferată în producție. Dacă Cumpărătorul dorește să facă acest lucru, trebuie să contacteze Vânzătorul prin telefon sau e-mail. De regulă, Cumpărătorul contacteaza Vânzătorul telefonic cu 3-5 zile înainte de începerea producției pentru a confirma în final comanda și a verifica toate datele referitoare la subiectul comenzii (mărime, culoare, model, adresa etc.). După această dată, modificarea comenzii nu mai este posibilă.

 

§ 5 Transport

 1. Oferim transport GRATUIT de garaje metalice și adăposturi pentru câini în toată România.

§ 6 Condiții de plată

 1. Vânzătorul oferă următoarea metodă de plată:
 • plata în numerar către angajatul autorizat EUROSTAL care efectuează montajul (plata se face după finalizarea instalației) – plata prin transfer bancar 100% în avans.
  În acest scop, Cumpărătorului i se va trimite o factură care indică plata în avans (nu este o factură în avans), pe care Cumpărătorul este obligat să o plătească prin cifra de afaceri.  O comandă neplatită cu cel puțin 2 zile înainte de livrare și instalare nu poate fi procesată de către Vânzător.

§ 7 Executarea contractelor

 1. Plasarea unei comenzi prin intermediul formularului interactiv necesită furnizarea de date personale și de contact reale (permite verificarea și confirmarea comenzii).
 2. În cazul completării incorecte sau insuficiente a formularului interactiv de către Cumpărător, Vânzătorul va depune toate eforturile pentru a contacta Cumpărătorul, pentru a confirma primirea comenzii și a completa informațiile lipsă. Dacă, din cauza informațiilor insuficiente introduse de Cumpărător în Comandă, nu este posibilă confirmarea Comenzii în termen de 3 zile lucrătoare, Vânzătorul își rezervă dreptul de a nu procesa Comanda și o consideră neobligatorie.3. Cumpărătorul poate verifica în orice moment starea Comenzii telefonic.
 3. Timpul mediu de livrare a mărfurilor comandate este de aproximativ 5-20 de zile lucrătoare. Acest termen poate fi prelungit cu încă 1-10 zile lucrătoare în cazul unor evenimente aleatorii sau imprevizibile. Cumpărătorul va fi informat telefonic despre data și ora aproximativă de livrare și instalare.
 4. Documentul de vânzare este o Chitanță sau, la cererea Cumpărătorului, o Factură, care furnizează toate detaliile, inclusiv TVA. Aceste documente vor fi furnizate cumpărătorului după instalare și plată.

§ 8 Retragerea din contract („returnarea” mărfurilor)

 1. Cumpărătorul (consumatorul) se poate retrage din contractul de vânzare a bunurilor achiziționate de la vânzător în scris, fără a furniza un motiv, în termen de zece zile de la data livrării bunurilor [adică de la data primirii bunurilor de către consumator]. Pentru a respecta acest termen, trebuie trimisă o declarație scrisă înainte de expirarea acestuia.
 2. În cazul retragerii din contract, consumatorul este obligat să returneze bunurile în stare neschimbată, cu excepția cazului în care modificarea a fost necesară pentru utilizarea normală a bunurilor.
 3. Consumatorul este obligat să returneze bunurile imediat, cel târziu în termen de 14 zile de la data retragerii din contract.
 4. Un consumator care s-a retras din contract trebuie să returneze bunurile Vânzătorului pe cheltuiala sa, care este nerambursabilă.
 5. Prețul plătit pentru marfă va fi returnat Vânzătorului în termen de 14 zile de la data retragerii din contract.

§ 9 Plângeri

 1. Reclamațiile privind nerespectarea mărfurilor cu Comanda pot fi depuse Vânzătorului în scris sau prin e-mail la următoarea adresă: info@eurostal.ro.
 2. Atunci când depune o reclamație privind nerespectarea mărfurilor cu Comanda, Vânzătorul recomandă Cumpărătorului să furnizeze datele de contact, o descriere detaliată a motivului reclamației și acuzația împotriva Vânzătorului, precum și să atașeze și dovada achiziției. a mărfurilor sau o fotocopie a acesteia.
 3. Împotriva unui Cumpărător care nu are calitatea de consumator, Vânzătorul va derula procedurile în conformitate cu prevederile Codului civil.
 4. Reclamațiile depuse de Cumpărători care nu au obținut statutul de consumator nu vor fi luate în considerare decât dacă sunt susținute în mod corespunzător de dovada vânzării.

§ 10 Garanție

 1. Garanția se aplică mărfurilor care respectă condițiile specificate în cardul de garanție.
 2. Drepturile consumatorului care decurg dintr-o reclamație privind neconformitatea bunurilor cu contractul sau obiecțiile de calitate nu pot exclude, limita sau suspenda în nici un fel drepturile cumpărătorului care decurg din garanția acordată de garant – în condițiile specificate în card de garantie.
 3. Garanția nu acoperă foaia [tabla] trapezoidală a garajului sau cușca pt.câine de calitatea a doua.

§ 11 Obligațiile cumpărătorului

 1. După plasarea comenzii, cumprătorul se obligă să pregăteasca terenul pe care urmează sa fie construit garajul sau magazia. Instrucțiunile de pregătire a substratului sunt disponibile la //www.eurostal.ro/substrat garaj/
 2. În timpul iernii și zăpada abundentă, este necesară îndepărtarea zăpezii de pe acoperișul garajului sau carportului. Structura este proiectată pentru a rezista la sarcini normale. Sarcina maximă de zăpadă este de aproximativ 50 kg pe 1 m2 (adică grosimea stratului de zăpadă de aproximativ 5 cm).
 3. Un garaj sau șopron ridicat trebuie să fie ancorat de pământ imediat după construcție. Ancorarea se realizează de către fiecare client pe cont propriu sau poate fi comandată ca serviciu la plasarea unei comenzi la firma noastră.

§ 12 Protecția datelor cu caracter personal și a vieții private

 1. Prin plasarea unei comenzi (în special prin completarea formularului interactiv), Cumpărătorul își dă acordul cu prelucrarea datelor furnizate în vederea realizării unei comenzi sau a unui contract de cumpărare de către Vânzător, care prelucrează aceste date în conformitate cu prevederile din Legea privind protecția datelor cu caracter personal.
 2. Datele personale conținute în baza de date clienți nu sunt puse la dispoziția terților.
 3. Cumpărătorul, în conformitate cu Legea privind protecția datelor cu caracter personal, are dreptul de a accesa datele sale personale și poate solicita corectarea sau ștergerea acestora. Vânzătorul garantează fiecărui Cumpărător dreptul de a controla prelucrarea datelor în conformitate cu Legea privind protecția datelor cu caracter personal.
 4. Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară, cu toate acestea, consimțământul menționat în § 13 secțiunea 2 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal împiedică executarea comenzii.

§ 13 Dispoziții finale

 1. În materie nereglementată la punctele prezentului Regulament se aplică prevederile Codului civil.
 2. Regulamentul nu limitează niciun drept dobândit de cumpărător (consumator) în baza unui contract de vânzare valabil. În cazul oricărui conflict între aceste prevederi și prevederile legale aplicabile privind acordarea de drepturi consumatorilor, vor prevala prevederile acestor prevederi.
 3. Regulamentele sunt disponibile pentru toți Clienții într-o versiune electronică pe site-ul Magazinului.

 

 

eurostal

Avantaje alegerea produselor Eurostal?

EUROSTAL-muncitori cu experiență și pasiune in domeniu. Ne ocupăm de producție și vânzarea ușoarelor construcții din oțel, din anul 2009. În oferta noastră găsiți garaje tablă, metalice, hale, depozite pt. unelte și gradină, adaposturi pt. deșeuri și lemne, cuști pentru câini, chiar și construcții neobișnuit complicate la voința clientului individual. Ținând cont de toate amănuntele, am realizat zeci de mii de comenzi, clienților satisfăcuți, locuitori din diferite țări, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Italia.

Construcție armată

Durabilitate și funcționalitate la cel mai convenabil preț.
Elementele constructive prelucrate de cea mai bună calitate rezultă la prețul convenabil.

"0" costuri ascunse!

Livrare și montaj gratis.
Totdeauna la timp. Telefonăm în cazul montajului planificat câteva zile înainte.
Operațiunea montajului durează aproximativ 30 min.,depinde de modelul planificat.

Plata!

Plata se face după efectuarea comenzii.

 1. Faci comanda
 2. Livrăm și montăm
 3. Plata în numerar după serviciul efectuat
Garanzia di qualità del miglior prezzo senza costi nascosti

101% satisfacere

Echipă de muncitori la producție, împreună cu cei mai calificați instalatori

Configurează-ți garajul!

crează proiect- -noi îl realizăm....

Ai întrebări? Îndoieli?

Reprezentanții noștri vă stau la dispoziție!

Telefon

+40 757 390 700

Locația companiei

Gruszów 212,
32-414 Gruszów, Polonia

Orar lucru:

Luni-Vineri 8:00 - 18:00 Sâmbăta 9:00 - 15:00 Duminica închis